KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Erkölcsi nevelés, Játékgyűjtemény, Logopédia fejlesztő kiadványok, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia>Difer A szocialitás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

Difer A szocialitás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

2880 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Difer szocialitás fejlesztése című könyvben található játékok, gyakorlatok a foglalkozások és a tanórák részeként vagy egészeként is felhasználhatók. A DIFER Programcsomag részeként a szociális kompetencia olyan elemeit választottuk fejlesztésül, amelyek az óvodai és az általános iskolai szociális lét alapját képezik. Ezek közé tartozik a kapcsolatfelvétel, a társakhoz, a pedagógushoz való viszonyulás készsége, a feladatvállalás, a feladattartás készsége, valamint az elemi szintű erkölcsi érzék.

Leírás

Difer A szocialitás fejlesztése módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak. A szerző a szociális kompetencia olyan elemeit választotta fejlesztésül, amelyek az óvodai és az általános iskolai szociális lét alapját képezik. Ezek közé tartozik a kapcsolatfelvétel, a társakhoz, pedagógusokhoz való viszonyulás készsége, a feladatvállalás, a feladattartás készsége, valamint az elemi szintű erkölcsi érzék.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top