Főoldal>Erkölcsi nevelés, Játékgyűjtemény, Logopédia fejlesztő kiadványok, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia>Difer A szocialitás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

Difer A szocialitás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

2480 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző a Difer szocialitás fejlesztése módszertani segédanyagában a szociális kompetencia olyan elemeit választotta fejlesztésül, amelyek az óvodai és az általános iskolai szociális lét alapját képezik. Ezek közé tartozik a kapcsolatfelvétel, a társakhoz, pedagógusokhoz való viszonyulás készsége, a feladatvállalás, a feladattartás készsége, valamint az elemi szintû erkölcsi érzék.

Leírás

Difer A szocialitás fejlesztése módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak. A szerző a szociális kompetencia olyan elemeit választotta fejlesztésül, amelyek az óvodai és az általános iskolai szociális lét alapját képezik. Ezek közé tartozik a kapcsolatfelvétel, a társakhoz, pedagógusokhoz való viszonyulás készsége, a feladatvállalás, a feladattartás készsége, valamint az elemi szintű erkölcsi érzék.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top