KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia>Zöld naptár – Jeles zöld napok és környezetbarát ötletek az óvodában

Zöld naptár – Jeles zöld napok és környezetbarát ötletek az óvodában

2990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Két tucat zöld jeles nap és két tucatnál is több, környezetbarát ötlet az óvodában.

A fókusz a környezetbarát szemléleten van, hiszen óvoda és az óvodai élet elválaszthatatlan attól a mikrokörnyezettől (természeti és társadalmi), melyben működik. A “környezetben környezettel” nevelés egy egyszerűnek tűnő gondolat, de a megvalósítása nagyfokú figyelmet és tudatosságot vár el minden pedagógustól, hiszen minden pillanatban hol indirekt, hol pedig direkt módon megjelenik az óvodai és a csoportélet során. Ehhez a tevékenységhez nyújt segítséget a már kipróbált és az óvodai csoportjában megvalósított ötleteivel Karczewicz Ágnes, a szerző.

 

Cikkszám: NTD5493 Kategória: Címke:

Leírás

A Zöld naptár óvodapedagógiai kiadvány két tucat, zöld jeles napot, és hozzájuk kapcsolódó játékokat, tevékenységötleteket mutat be. A fókusz a környezetbarát szemléleten van, hiszen óvoda és az óvodai élet elválaszthatatlan attól a mikrokörnyezettől (természeti és társadalmi), melyben működik.

A “környezetben környezettel” nevelés egy egyszerűnek tűnő gondolat, de a megvalósítása nagyfokú figyelmet és tudatosságot vár el minden pedagógustól, hiszen minden pillanatban hol indirekt, hol pedig direkt módon megjelenik az óvodai és a csoportélet során. Ehhez a tevékenységhez nyújt segítséget a már kipróbált és az óvodai csoportjában megvalósított ötleteivel Karczewicz Ágnes, a szerző.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top