Zingo Hány óra? Fejlesztő társasjáték

7690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

átssz a kedvenc Zingo játékoddal, és közben tanuld meg leolvasni az időt! A Zingo! egy szórakoztató, lendületes, interaktív játék, amely izgalmat és tanulást visz a klasszikus bingó játékba! A „Hány óra?” verzióban a játékosok megtanulják leolvasni a kis és nagy óramutató állását egy hagyományos órán, és ezzel együtt megértik a digitális óra működését is. A két választható nehézségi szint jó lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek egyszerűen meg tudják tanulni, hogyan kell leolvasni az időt, de a játék később is szórakoztató maradjon számukra!

Cikkszám: GK3828 Kategóriák: ,

Leírás

Az izgalmas Zingo! – Hány óra társasjáték, nem csak szórakoztató, de a játék közben meg tudod tanulni a hagyományos és digitális óra leolvasását is, illetve edzheted memóriádat és koncentráló képességedet! A lendületes, interaktív játékban két nehézségi szint választható, ami lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek egyszerűen meg tudják tanulni: Hány óra van? 

Ajánlott 5-10 éveseknek

Tartozékok: 32 darab óramutató lapocska, 32 darab percet mutató lapocska, 1 darab Zingo! Adagoló, 6 darab két oldalas Zingo! Hány óra? kártya, használati utasítás

Kategóriák

Go to Top