KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok, SNI Sajátos nevelési igény>Én is tudok beszélni! 3. – Logopédiai és pöszeség terápiához

Én is tudok beszélni! 3. – Logopédiai és pöszeség terápiához

3390 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Én is tudok beszélni munkatankönyv kizárólag feladatokat tartalmaz. Alkalmazása a beszédjavító általános iskolákban, valamint a beszédjavító (logopédiai) csoportokban és osztályokban – a pöszeség terápiájához, a kiejtés tanítása, tanulása egész folyamatában, a betűtanítás előkészítése során és az olvasási zavarok javításában – egyaránt használható.

Leírás

Az Én is tudok beszélni munkatankönyv három kötete az előzőleg már kialakított magyar beszédhangok helyes kiejtésének elsajátítását szolgálja. Ezért alkalmazása a beszédjavító általános iskolákban, valamint a beszédjavító logopédiai csoportokban és osztályokban – a kiejtés tanítása, tanulása egész folyamatában, a betűtanítás előkészítése során és az olvasási zavarok, diszlexia javításában – egyaránt ajánlott. A munkatankönyv kizárólag feladatokat tartalmaz, a már kialakított beszédhangok helyes ejtésének rögzítése és automatizálása szótag-, szó-, mondat- és összefüggő szöveges feladatokban. Kiválóan alkalmazható a pöszeség terápiájához.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top