KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Drámapedagógia, Pszichológia>Pszichodráma, a komoly játék – Egyéni folyamatok a csoportban, csoport folyamatok az egyében

Pszichodráma, a komoly játék – Egyéni folyamatok a csoportban, csoport folyamatok az egyében

2200 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A pszichodráma színpadának mintha realitás terében megfoghatóvá válhatnak olyan dolgok is, melyek egyébként csak belsõ tartalomként, például fantáziaként létezhetnek. Megfogható valósággá attól válik, hogy belsõ képeinket, vágyainkat, félelmeinket, fantáziáinkat a dramatikus technika segítségével megalkotjuk a színpadon.

Cikkszám: MDC1345 Kategóriák: , Szerző: Vikár András

Leírás

A pszichodráma színpadának mintha realitás terében megfoghatóvá válhatnak olyan dolgok is, melyek egyébként csak belső tartalomként, például fantáziaként létezhetnek. Megfogható valósággá attól válik, hogy belsõ képeinket, vágyainkat, félelmeinket, fantáziáinkat a dramatikus technika segítségével megalkotjuk a színpadon. Ez minden esetben egy olyan alkotási folyamat, melynek során a színpadon létrejön, fizikai szinten is megjelenik, megfoghatóvá válik a mû, azaz az alkotás. Ugyanakkor átéljük saját alkotói kreativitásunkat, azt, hogy képesek vagyunk létrehozni valamit.

További információk

Szerző

Vikár András

Kategóriák

Go to Top