Vidám meseolvasó 1. rész

2390 Ft 2270 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az iskolába járó kisdiákok lelkesedéssel és élénk fantáziával fogadják a meséket. Ezt a motiváló erőt használta ki a könyv szerzője, amikor összeállította a Vidám meseolvasót rövid, vidám, tanulságos mesékkel, történetekkel.

 

Cikkszám: VBL99775 Kategóriák: , Címkék: , , , , Szerző: Vadadi Adrienn

Leírás

Az iskolába járó kisdiákok lelkesedéssel és élénk fantáziával fogadják a meséket. Ezt a motiváló erőt használta ki a könyv szerzője, amikor összeállította a Vidám meseolvasót.
A rövid, vidám, tanulságos mesék és történetek az anyanyelvi kultúra fejlesztésén túl az olvasás megszerettetésében, a szöveges differenciálás fejlesztésében töltenek be fontos szerepet. A mesékhez kapcsolódó állítások igazságtartalmának eldöntésével a jó szövegértésről győződhetünk meg. Anyanyelvünk ékességei, a szólások és közmondások, a mesék tanulságait segítenek közvetíteni, a szinonimák keresése a szöveggel való játékos foglalkozáshoz nyújt lehetőséget.
Paulovkin Boglárka bájos illusztrációi már önmagukban élményt jelentenek a gyerekek számára, de a kommunikatív képességek fejlesztésére is felhasználhatók.
 

Érsek Rózsa: Vidám meseolvasó 1. rész


 

További információk

Szerző

Vadadi Adrienn

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top