Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>>>Vidám ábécé – Első olvasókönyvem

Vidám ábécé – Első olvasókönyvem

2390 Ft 2150 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Olvasástanulás lépésről lépésre, a gyerekek tempójában, a tudásszintjüknek megfelelő feladatokkal játékosan és élvezetesen segíti a gyerekek első lépéseit a betűk világában: bevezet a betűk fel- és megismerésébe, a szótagok, az egyszerűbb, majd egyre bonyolultabb szavak összeolvasásába. Míg végül eljön a mondatok megértésének sikere! Mindezt a folyamatot bájos képek sora támogatja.
A tanító néni szerző több évtizedes tapasztalata rejlik e könyvben, mely használható segédeszközként a tanórákon, napközis foglalkozásokon, de otthoni gyakorlásra is kiválóan alkalmas.

Cikkszám: 2881 Kategória: Címke: Szerző: Érsek Rózsa

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Olvasástanulás lépésről lépésre, a gyerekek tempójában, a tudásszintjüknek megfelelő feladatokkal játékosan és élvezetesen segíti a gyerekek első lépéseit a betűk világában: bevezet a betűk fel- és megismerésébe, a szótagok, az egyszerűbb, majd egyre bonyolultabb szavak összeolvasásába. Míg végül eljön a mondatok megértésének sikere! Mindezt a folyamatot bájos képek sora támogatja – Paulovkin Boglárka gyermekközeli világa.
A képekről mese szőhető, a történetmesélés pedig már önmagában kitárja a kaput a könyvek világa felé. A tanító néni szerző több évtizedes tapasztalata rejlik a Vidám ábécé Első olvasókönyvem  kiadványban, mely használható segédeszközként a tanórákon, napközis foglalkozásokon, de otthoni gyakorlásra is kiválóan alkalmas.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Érsek Rózsa