KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Verserdő – Gyakorlóanyag logopédiai foglalkozásra

1410 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Nagyon sok szó, vers, szöveg szükséges, hogy egy adott hang kellőképpen beépüljön, rögzüljön és automatizálódjon a spontán beszédbe. A Verserdő gyakorlóanyag logopédiai foglalkozásra című versgyűjtemény kiválóan alkalmas a célok eléréséhez. Nem csak gazdagítja az eddig rendelkezésre álló repertoárt, hanem következetesen törekszik az artikulációs zavarok terápiája szakmai követelményeinek, a hangtanítási sorrendnek a betartására, tekintettel van a kisgyermekek életkori sajátosságaira, szókincsére.

 

Leírás

A logopédusnak állandóan törekednie kell, hogy fenntartsa az óvodáskorú, kisiskolás gyermek figyelmét, érdeklődését, rábírja a beszédszervi mozdulatok ismételgetésére, a szavak újbóli kimondására. S a végső eredményhez, hogy egy adott hang kellőképpen beépüljön, rögzüljön és automatizálódjon a spontán beszédbe, nagyon sok szó, vers, szöveg szükséges.

A Verserdő gyakorlóanyag logopédiai foglalkozásra című versgyűjtemény kiválóan alkalmas a célok eléréséhez. Nem csak gazdagítja az eddig rendelkezésre álló repertoárt, hanem következetesen törekszik az artikulációs zavarok terápiája szakmai követelményeinek, a hangtanítási sorrendnek a betartására, tekintettel van a kisgyermekek életkori sajátosságaira, szókincsére.

 

További információk

Szerző

Pálfi-Varga Krisztina

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top