Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Írás, olvasás, Logopédia fejlesztő kiadványok, Szövegértés>Mi? Mi! Avagy diszlexiás (kép)regény – Gyakorlókönyv nehezen olvasó gyermekeknek

Mi? Mi! Avagy diszlexiás (kép)regény – Gyakorlókönyv nehezen olvasó gyermekeknek

2190 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az olvasástechnikai feladatgyûjtemény jó hangulatú, jobbára a köznapi társalgást idézõ gyakorlóanyag a nehezen olvasó, diszlexiás 8-12 éves gyerekeknek. Használata ajánlott logopédiai terápián, otthoni gyakorláson vagy iskolai korrepetáláson egyaránt. Az olvasási készség mellett a gyermekek helyesírását is fejlesztik e könyv feladatai. A kis olvasmányok rövidek, egyszerûek, gazdagon illusztráltak.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az olvasástechnikai feladatgyűjtemény jó hangulatú, jobbára a köznapi társalgást idéző gyakorlóanyag a nehezen olvasó, diszlexiás 8-12 éves gyerekeknek. Használata ajánlott logopédiai terápián, otthoni gyakorláson vagy iskolai korrepetáláson egyaránt. Az olvasási készség mellett a gyermekek helyesírását is fejlesztik a Mi? Mi! Avagy diszlexiás (kép)regény – Gyakorlókönyv nehezen olvasó gyermekeknek című könyv feladatai. A kis olvasmányok rövidek, egyszerűek, gazdagon illusztráltak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Schwalmné Navratil Katalin, Ványi Ágnes

Érdekelhetnek még…