KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Írás, olvasás, Logopédia fejlesztő kiadványok>Hangfestő mesék – Olvasást gyakorló elsős gyerekeknek

Hangfestő mesék – Olvasást gyakorló elsős gyerekeknek

1620 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Hangfestő mesék megújult: 16 oldalas melléklettel és egy színes matricalappal bővült. A melléklet tartalmazza a magánhangzó meséket, a lufimeséket.

A Hangfestő mesék regény azoknak az elsős gyerekeknek jelent élményszerű gyakorlást, akik már elsajátították az összes betűt. A regény kis történetei a Meixner-módszerben használatos hívóképekhez igazodnak, és különösen jól használható segédanyag akkor, ha az olvasást a mesezene/zörej programmal tanították. A regény történetei önállóan is megállják a helyüket, így minden kisdiáknak ajánlható, bármely módszer alapján is tanult meg olvasni. A történetek egyszerűek, kedvesek, a nehezebb szavak szótagolva vannak. Kifestőkönyv is, önálló rajzok készítéséhez is biztosított felülettel. Osztályban is alkalmazható, az oldalak alján sorokkal, ahol a gyerekek megválaszolhatják a pedagógus által feltett kérdéseket. Részképesség problémával küzdő tanulóknál haszonnal alkalmazható pl. differenciáló tananyagként osztályban vagy a logopédus és fejlesztő pedagógus terápiás foglalkozásain.

Cikkszám: VANY3017 Kategóriák: , , Címkék: , , Szerző: Ványi Ágnes

Leírás

A Hangfestő mesék megújult: 16 oldalas melléklettel és egy színes matricalappal bővült. A melléklet tartalmazza a magánhangzó meséket, a lufimeséket.

A Hangfestő mesék regény azoknak az elsős gyerekeknek jelent élményszerű betű- és olvasás gyakorlást, akik már elsajátították az összes betűt. A regény kis történetei a Meixner-módszerben használatos hívóképekhez igazodnak, és különösen jól használható segédanyag akkor, ha az olvasást a mesezene/zörej programmal tanították. A regény történetei önállóan is megállják a helyüket, így minden kisdiáknak ajánlható, bármely módszer alapján is tanult meg olvasni. A történetek egyszerűek, kedvesek, a nehezebb szavak szótagolva vannak. Kifestőkönyv is, önálló rajzok készítéséhez is biztosított felülettel. Osztályban is alkalmazható, az oldalak alján sorokkal, ahol a gyerekek megválaszolhatják a pedagógus által feltett kérdéseket. Részképesség problémával küzdő tanulóknál haszonnal alkalmazható pl. differenciáló tananyagként osztályban vagy a logopédus és fejlesztő pedagógus terápiás foglalkozásain.

További információk

Szerző

Ványi Ágnes

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top