Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás, Szövegértés>Szórejtő, szófejtő – Feladatgyűjtemény diszlexiás gyerekeknek

Szórejtő, szófejtő – Feladatgyűjtemény diszlexiás gyerekeknek

Elfogyott

A Szórejtő, szófejtő feladatgyűjtemény ajánlott a 4. osztályos diszlexiás gyermekeknek, valamint a velük foglalkozó pedagógusoknak és szülőknek. A játékos feladatok minden magyar mássalhangzóra kidolgozott azonos típusú gyakorlatokat tartalmaznak. A nyelvi fejtörők mellett még kiegészítő kérdések is találhatók, amelyek az ismeretek mélyítését, bővítését szolgálják. Mindezek együtt segítik elő az olvasás, a nyelvi kreativitás, az analízis-szintézis, az analógiás gondolkodás, a szókincs, az absztrakció és a differenciáló készség fejlesztését, fejlődését.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Szórejtő, szófejtő feladatgyűjtemény ajánlott a 4. osztályos dyslexiás gyermekeknek, valamint a velük foglalkozó pedagógusoknak és szülőknek. A játékos feladatok minden magyar mássalhangzóra kidolgozott azonos típusú gyakorlatokat tartalmaznak. A nyelvi fejtörők mellett még kiegészítő kérdések is találhatók, amelyek az ismeretek mélyítését, bővítését szolgálják. Mindezek együtt segítik elő az olvasás, a nyelvi kreativitás, az analízis-szintézis, az analógiás gondolkodás, a szókincs, az absztrakció és a differenciáló készség fejlesztését, fejlődését. Nemcsak diszlexiás gyerekeknek nyújt segítséget, hanem a jól olvasó általános iskolai tanulók nyelvi kreativitásának fejlesztéséhez is hozzájárul, játékos formában.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Vannay Aladárné

Érdekelhetnek még…