KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Felvételi, Helyesírás, nyelvtan, Írás, olvasás, SNI Sajátos nevelési igény>Gondolkodj és írj! – Gyakorló füzet az olvasás és helyesírás fejlesztésére

Gondolkodj és írj! – Gyakorló füzet az olvasás és helyesírás fejlesztésére

2270 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Gondolkodj és írj! helyesírási gyakorlókönyv komplex fejlesztőprogram olvasás- és írászavarral küzdő felső tagozatos és középiskolás tanulók számára. A fejlesztőprogram öt nagy területre terjed ki – vizuális percepció, nyelvtani anyag feldolgozása, értő olvasás, nyelvi kreativitás, gondolkodás és szókincs.

Cikkszám: LGK103 Kategóriák: , , , Címkék: , , Szerző: Vannay Aladárné

Leírás

A Gondolkodj és írj! gyakorló füzet komplex fejlesztőprogram olvasás- és írászavarral küzdő felső tagozatos és középiskolás tanulók számára. A fejlesztőprogram öt nagy területre terjed ki – vizuális percepció, nyelvtani anyag feldolgozása, értő olvasás, nyelvi kreativitás, gondolkodás és szókincs, – amelyek egymásba fonódása, egymásra hatása, együttes gyakorlása a tanulási teljesítmény javulását eredményezi. A játékos-gondolkodtató feladatok és a pontosan megfogalmazott instrukciók lehetővé teszik, hogy a szülő segítségével vagy akár önállóan is gyakorolhasson a tanuló.

További információk

Szerző

Vannay Aladárné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top