KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pszichológia, Tesztek>Útmutató a SCID-5-CV használatához Klinikai változat – Strukturált Klinikai Interjú a DSM-5 Személyiségzavarok Vizsgálatára

Útmutató a SCID-5-CV használatához Klinikai változat – Strukturált Klinikai Interjú a DSM-5 Személyiségzavarok Vizsgálatára

5000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Az SCID-5-CV útmutató nélkülözhetetlen segédlet a nemrégiben megjelent strukturált klinikai interjú SCID-5-CV alkalmazásához. Szakembereknek és leendő szakembereknek, klinikusoknak és kutatóknak ajánlott. Az alkalmazás szabályainak ismertetése, az egyes modulokhoz tartozó instrukciók képezik az útmutató legfontosabb mondanivalóját, de hasznos tanácsokat ad a gyakorláshoz és kitér pszichometriai kérdésekre is.

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: ORD3415 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Michael First

Leírás

Nélkülözhetetlen segédlet a nemrégiben megjelent strukturált klinikai interjú SCID-5-CV alkalmazásához. Szakembereknek és leendő szakembereknek, klinikusoknak és kutatóknak ajánlott. Az alkalmazás szabályainak ismertetése, az egyes modulokhoz tartozó instrukciók képezik az útmutató legfontosabb mondanivalóját, de hasznos tanácsokat ad a gyakorláshoz és kitér pszichometriai kérdésekre is.

A SCID-5-CV lépésről lépésre segít a klinikusoknak a DSM-5 diagnózisainak felállításában, segítséget nyújtva az egyes diagnosztikus kritériumok vizsgálatában és értékelésében. A SCID-5-CV  a Strukturált Klinikai Interjú a DSM-5 Személyiségzavarok Vizsgálatára a klinikumban előforduló DSM-5 diagnózisok legnagyobb részét lefedi, és többféle módon alkalmazható, az egyes betegek vagy betegpopulációk vizsgálatára éppúgy, mint a klinikusok és hallgatók diagnosztikus interjú készségeinek fejlesztésére.

 

További információk

Szerző

Michael First

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top