KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Mozgásos játékok>Upsz! Te is meg tudod csinálni? Mozgást utánzó kártyajáték

Upsz! Te is meg tudod csinálni? Mozgást utánzó kártyajáték

2890 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Ki ne szeretne jobban koncentrálni?! A kártyákon a legkülönbözőbb dolgokat mutatja, és a játékosoknak utánoznia kell. Ez a vidám játék egyúttal kiváló gyakorlat a tanuláskészség fejlesztésére és az ügyességre.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Ki ne szeretne jobban koncentrálni?! OUPS segít! A kártyákon a legkülönbözőbb dolgokat mutatja, és a játékosoknak utánoznia kell. Ez a vidám játék egyúttal kiváló gyakorlat a tanuláskészség fejlesztésére és az ügyességre.

A Szívek földjén élő Oups álmában a végtagjait össze-vissza csavarta, mozgatta. Egyszer úgy nézett ki, mint egy 8-as, máskor keresztezte kezét a lábával…Miután Oups felébredt, megpróbálta a megálmodott mozdulatokat reprodukálni, és rájött, hogy a mozgás jó, feltölt energiával. Meg akarta mutatni a gyerekeknek is, hogy mozogni érdemes, ezért hol szavakkal, hol mutogatva próbálta meg elmagyarázni a mozdulatokat a gyerekeknek, akik megpróbálták utánozni, kitalálni mit is szeretne Oups mutatni. Mozgásos, memóriafejlesztő kártyajáték akár 2 éves kortól, 6 különböző játékvariációval.

Kategóriák

Go to Top