KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Hiperaktivitás ADHD, Nevelés, tanácsadás, Óvodapedagógia>Új utakon a nehezen kezelhető gyermekekhez

Új utakon a nehezen kezelhető gyermekekhez

Elfogyott

Különleges könyv, mert a jelenlegi óvodás életkorú gyermek nevelésének gondjaira válaszol, s eközben a jövőnek nevel. Ajánlott minden olyan pedagógusnak és szülőnek, aki óvodás gyermekeket nevel. Minden sora sugározza a gyermekszeretetet, és ennek módszertani fogásait bemutatja. A nehezen kezelhető gyermekek nevelésének olyan útjait mutatja be, amelyek nevelőmunkájának sikere.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: SP1971 Kategóriák: , , , Szerző: Bosnyák Viktória

Leírás

Terényi Andrea könyve egy különleges szakkönyv. Különleges, mert a jelenlegi óvodás életkorú gyermek nevelésének gondjaira válaszol, s eközben a jövőnek nevel. Ajánlott minden olyan pedagógusnak és szülőnek, aki óvodás gyermekeket nevel. Minden sora sugározza a gyermekszeretetet, és ennek módszertani fogásait bemutatja. A nehezen kezelhető gyermekek nevelésének olyan útjait mutatja be, amelyek nevelőmunkájának sikere, s ennek titkait megosztja a kedves olvasóval. Olyan pedagógusi attitűd mintáját tárja elénk, amely a gyermek-gyermek, gyermek-felnőtt kölcsönös szeretetén, megértésén, elfogadásán alapul. Szavai, gondolatai óvodai csoportjában átélt tapasztalatai során fogalmazódtak meg, és bevált módszerként olvashatók ki soraiból. Szellemisége a gyermeki jogokra, valamint az Alapprogram hitvallására épül, és annak gyakorlati megvalósulását segíti elő. A jelen gyermekének érdekében íródott azért, hogy a jövő felnőttjének békés boldogulását elősegítse.

A szakkönyv óvodapedagógusi hivatásunkban felemel aközben, amikor a mindennapi gyakorlatból vett példákat, helyzeteket, megoldásokat olvassuk.

Terényi Andrea: Új utakon a nehezen kezelhető gyermekekhez

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top