KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás, SNI Sajátos nevelési igény>Tudod-e? – Készségfejlesztő, diszlexia prevenciós feladatlapok az olvasástanulás előkészítésére

Tudod-e? – Készségfejlesztő, diszlexia prevenciós feladatlapok az olvasástanulás előkészítésére

810 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Tudod-e? diszlexia prevenciós, olvasás előkészítő füzet nagycsoportos óvodásoknak és első osztályosoknak ajánlott a tanulás első hónapjaiban. A játékosan végzett feladatok jól fejlesztik a vizuális és akusztikus megfigyelőképességet, az emlékezetet, az irányok megkülönböztetését, a helyes soralkotást, sorváltást és a beszéd ritmusának érzékelését. Az analízis és a szintézis gyakoroltatása mellett egyes feladatok a beszédkészség, a megfelelő nyelvi rendezettség fejlesztését szolgálják. Dyslexia veszélyeztetett gyermekek terápiájának hasznos segédanyaga lehet ez a füzet.

Leírás

A Tudod-e? készségfejlesztő, diszlexia prevenciós feladatlapok az olvasástanulás előkészítéséhez nagycsoportos óvodásoknak és 1. osztályosoknak ajánlott a tanulás első hónapjaiban. A játékosan végzett feladatok sikerélményhez juttatják a gyerekeket. Jól fejlesztik a vizuális és akusztikus megfigyelőképességet, az emlékezetet, az irányok megkülönböztetését, a helyes soralkotást, sorváltást és a beszéd ritmusának érzékelését. Az analízis és a szintézis gyakoroltatása mellett egyes feladatok a beszédkészség, a megfelelő nyelvi rendezettség fejlesztését szolgálják, mivel ez az olvasás gyors, problémamentes elsajátításának egyik alapfeltétele. Diszlexia veszélyeztetett gyermekek terápiájának hasznos segédanyaga lehet a Tudod-e? készségfejlesztő gyakorlófüzet. Szakemberek számára részletes módszertani útmutató is készült.

További információk

Szerző

Marosits Istvánné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top