KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Gondolkodás fejlesztése, Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés>Tudod-e? Ismered-e? – Szintfelmérő feladatok 6-7 éves óvodásoknak

Tudod-e? Ismered-e? – Szintfelmérő feladatok 6-7 éves óvodásoknak

Elfogyott

Az iskolakezdés mindenki számára nagy lépést jelent! A szülő ilyenkor felteszi magában a kérdést, vajon iskolaérett-e a gyermekem? Megállja-e a helyét? Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél!

A beszédfejlesztés és feladatértelmezés fontos kompetencia az életben. Nem lehet elég korán elkezdeni gyakorlását. Munkafüzetünk segít abban, hogy a gyermek már óvodás korában, az iskolára felkészülve megkezdje a számok világának megismerését.

A feladatok az óvodában megszerzett ismeretekre, követelményekre épülnek, így szülőként is lehetőség van arra, hogy megfigyeljék, felmérjék játék közben azt, hogy a gyermek milyen ismeretekkel rendelkezik, milyen képességei vannak, milyen területen teljesít kimagaslóan vagy alul. A feladatok megoldása során szülőként leginkább a beszédfejlesztést tudják segíteni, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a gyerek megállja a helyét az iskolában.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A beszédfejlesztés és feladatértelmezés fontos kompetencia az életben. Nem lehet elég korán elkezdeni gyakorlását. Munkafüzetünk segít abban, hogy a gyermek már óvodás korában, az iskolára felkészülve megkezdje a számok világának megismerését.

A Tudod-e? Ismered-e? szintfelmérő foglalkoztató füzet elsősorban 6-7 éves, iskolába készülő gyermekek és szüleik számára készült. Ajánljuk azoknak a szülőknek, akik tanácstalanok gyermekük felkészültségének megítélésében, illetve olyan gyermekeknek, akik igénylik és kérik a feladatokat, mert hajtja őket a tudásvágy. A feladatok az óvodában megszerzett ismeretekre, követelményekre épülnek, így szülőként is lehetőség van arra, hogy megfigyeljék, felmérjék játék közben azt, hogy a gyermek milyen ismeretekkel rendelkezik, milyen képességei vannak, milyen területen teljesít kimagaslóan vagy alul. A feladatok megoldása során szülőként leginkább a beszédfejlesztést tudják segíteni, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a gyerek megállja a helyét az iskolában. A munka megkezdése előtt szükség van a feladat pontosítására, értelmezésére, ami jól alkalom arra, hogy a gyermek beszéljen, elmondja gondolatait. Törekedtünk arra, hogy minden területet felöleljenek a feladatok, szükség legyen az ismeretek sokoldalú alkalmazására. A további gyakorlásra kitűnő lehetőséget biztosítanak a kiadó által eddig megjelentetett tematikus foglalkoztató füzeteink is, amelyeket ajánlunk szíves figyelmükbe.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top