KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Figyelem, koncentráció, Képességfejlesztés, Logika>Tudod a megoldást? Elgondolkodtató, beugratós és hihetetlenül zseniális fejtörők gyűjteménye

Tudod a megoldást? Elgondolkodtató, beugratós és hihetetlenül zseniális fejtörők gyűjteménye

3490 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Az igazán jó fejtörők megoldásához nincs szükség másra, mint kreativitásra, ravaszságra és józan gondolkodásra – és mindre jellemző, hogy élesítik az elmét, szórakoztatnak, valamint felélesztik a gyermeki kíváncsiságunkat. Az elmúlt kétezer év terméséből összegyűjtött 125 rejtvény többek között az ókori Kínába, a középkori Európába, a viktoriánus Angliába és a mai Japánba repíti a vállalkozó szellemű játékosokat, életkortól függetlenül.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Okosabb vagy, mint egy szingapúri tízéves? Furfangosabb az észjárásod, mint Sherlock Holmesnak?
Ha a válasz igen, tedd magad próbára, vajon tényleg tudod-e a megoldást!
Az igazán jó fejtörők megoldásához nincs szükség másra, mint kreativitásra, ravaszságra és józan gondolkodásra – és mindre jellemző, hogy élesítik az elmét, szórakoztatnak, valamint felélesztik a gyermeki kíváncsiságunkat. A Tudod a megoldást? logikai fejtörők kötetben az elmúlt kétezer év terméséből összegyűjtött 125 rejtvény többek között az ókori Kínába, a középkori Európába, a viktoriánus Angliába és a mai Japánba repíti a vállalkozó szellemű játékosokat, életkortól függetlenül.

 

További információk

Szerző

Alex Bellos

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top