KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Képességfejlesztés>Tud6od 1. oszt. – Differenciált képességfejlesztő feladatgyűjtemény

Tud6od 1. oszt. – Differenciált képességfejlesztő feladatgyűjtemény

1590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A feladattípusok változatossága és játékossága felkelti a kisdiákok munkakedvét és folyamos motivációt biztosít. Tartalma alkalmazkodik a tantervi követelményekhez, a megszerzett ismeretekre épít, miközben a magasabb rendû gondolkodási mûveletek (analízis, szintézis, értékelés) gyakorlását is megköveteli. A gyûjtemény nem egyetlen tantárgyhoz kapcsolódik, a feladatok integrálják a tanórákon megszerzett tudásanyagot.

Cikkszám: PD311/K Kategória:

Leírás

A feladattípusok változatossága és játékossága felkelti a kisdiákok munkakedvét és folyamos motivációt biztosít. Tartalma alkalmazkodik a tantervi követelményekhez, a megszerzett ismeretekre épít, miközben a magasabb rendű gondolkodási műveletek (analízis, szintézis, értékelés) gyakorlását is megköveteli. A gyűjtemény nem egyetlen tantárgyhoz kapcsolódik, a feladatok integrálják a tanórákon megszerzett tudásanyagot. A differenciált képességfejlesztő feladatgyűjteményt a szerzők azoknak a pedagógusoknak és szülőknek ajánlják, akik gyermekeiket önállóan gondolkodóvá, kreatívvá szeretnék nevelni.

Kategóriák

Go to Top