KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Tornapad -Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok (új kiadás)

Tornapad -Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok (új kiadás)

1480 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Tornapad Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok könyvben 311 gyakorlat leírása és rajzírása található, valamint 15 játék, padok felhasználásával. A feladatok alkalmasak tartásjavításra, izomerősítésre és nyújtásra, valamint a mozgásügyesség fejlesztésére. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a szerző a gyakorlatokat kiinduló helyzetük szerint csoportosította, és minden gyakorlatnál megjelölte, hogy az milyen fő célt szolgál. A könyv használatát megkönnyíti, hogy a végén megtalálhatjuk a gyakorlatok csoportosítását felhasználhatóságuk alapján.

Cikkszám: FLC1185 Kategóriák: , Szerző: Pappné Gazdag Zsuzsanna

Leírás

A Tornapad kötet óvónők, tanítók és testnevelő tanárok számára nyújt segítséget a tartáshibák megelőzéséhez és javításához, valamint a mozgáskoordináció fejlesztéséhez. A könyvben 311 gyakorlat leírása és rajzírása található, valamint 15 játék, padok felhasználásával. A feladatok alkalmasak tartásjavításra, izomerősítésre és nyújtásra, valamint a mozgásügyesség fejlesztésére.

Tornapad minden óvodában van… Tudunk sok gyakor­latot is végeztetni a gyerekekkel… De ennyi feladat, ilyen rendszerezetten, nem jutott még eddig hozzánk. Mivel minden gyakorlatnak a hatása is jelölve van, ezért még inkább alkalmas a gyűjtemény arra, hogy tudatosan választhassunk közülük kedvünkre valót. Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a gyűjteményt gyógytestnevelő kolléga írta, és emiatt az ortopédiai elváltozások megelőzése volt az egyik szempont, ami szerint a feladatsorok elkészültek. Ezek a gyakorlatok a koordinációs képességek fejlesz­tésén keresztül a pedagógiai, pszichológiai problémák prevenciójára is jók. Minden óvodáscsoport, iskolai osztály szakmai kiskönyv­tárában ott a helye ennek a gyakorlatgyűjteménynek. Gergely Ildikó (mestertanár, ELTE TÓK)

További információk

Szerző

Pappné Gazdag Zsuzsanna

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top