KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia>Különös gyerekek – Kalauz az Asperger szindrómáról szülőknek és nevelőknek

Különös gyerekek – Kalauz az Asperger szindrómáról szülőknek és nevelőknek

2290 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Olyan különös ez a gyerek! Közömbös az iránt, amiért a többség lelkesedik, hidegen hagyják a korosztályát jellemzõ hobbik, ugyanakkor elsöprõ lelkesedéssel merül el saját fura kedvtelésében. Sehogy sem érti, miért kell udvariasnak lenni olyasvalakivel is, akit nem kedvel, miért nem mondhatunk ki mindig mindent úgy, ahogy azt érezzük. Az Asperger szindrómás viselkedési zavarnak a lényege az, hogy az érintett gyermek, közönyösnek, tapintatlannak, érzelemmentesnek tûnik, mivel azt a viselkedést, reagálási módot és empátiát, melyet kortársai szinte észrevétlen sajátítanak el, neki speciális tréninggel, tanulással kell begyakorolnia.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: VBL1324 Kategóriák: , , Szerző: Tony Attwood

Leírás

Olyan különös ez a gyerek! Közömbös az iránt, amiért a többség lelkesedik, hidegen hagyják a korosztályát jellemzõ hobbik, ugyanakkor elsöprõ lelkesedéssel merül el saját fura kedvtelésében. Sehogy sem érti, miért kell udvariasnak lenni olyasvalakivel is, akit nem kedvel, miért nem mondhatunk ki mindig mindent úgy, ahogy azt érezzük. Az Asperger szindrómás viselkedési zavarnak a lényege az, hogy az érintett gyermek, közönyösnek, tapintatlannak, érzelemmentesnek tûnik, mivel azt a viselkedést, reagálási módot és empátiát, melyet kortársai szinte észrevétlen sajátítanak el, neki speciális tréninggel, tanulással kell begyakorolnia. Szüksége van tehát a szülõ és pedagógus megértõ támogatására, segítségére annak érdekében, hogy egyre sikeresebb legyen társas kapcsolataiban.

További információk

Szerző

Tony Attwood

Kategóriák

Go to Top