KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok>Lazán perdülj! – Útmutató az R hangzó kialakításához, logopédiai gyakorlófüzet

Lazán perdülj! – Útmutató az R hangzó kialakításához, logopédiai gyakorlófüzet

1770 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző A lazán perdülj! című logopédiai gyakorló kiadványával azoknak az 5-6 éves korú gyermekeknek szeretne a segítségére lenni, akiknek még hiányzik az R hangzójuk. Az R hangzó makacs, nehezen kialakítható hang, ezért sok esetben hosszú terápiás idővel kell számolnunk. Javítása speciális előkészítést R-előgyakorlatokat, türelmes, sok lépcsős rögzítést, módszeresen nehezedő automatizálást és motoros differenciálást igényel.

Leírás

A szerző A Lazán perdülj! című logopédiai gyakorló füzetével azoknak az 5-6 éves korú gyermekeknek szeretne a segítségére lenni, akiknek még hiányzik az R hangzójuk. Az R hangzó makacs, nehezen kialakítható hang, ezért sok esetben hosszú terápiás idővel kell számolnunk. Javítása speciális előkészítést R-előgyakorlatokat, türelmes, sok lépcsős rögzítést, módszeresen nehezedő automatizálást és motoros differenciálást igényel.

További információk

Szerző

Thoroczkay Miklósné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top