Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok>Terefere K, G, T, D Beszédfejlesztő feladatgyűjtemény

Terefere K, G, T, D Beszédfejlesztő feladatgyűjtemény

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Terefere beszédfejlesztő feladatgyűjtemény sorozat részei a hangok világába kalauzolják el a tudásszomjas gyerkőcöket. Változatos feladatokat tartalmaz a beszéd fejlesztéséhez, mesékkel, képekkel és egyéb területeket fejlesztő gyakorlatokkal kiegészítve.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Terefere beszédfejlesztő feladatgyűjtemény sorozat részei a hangok világába kalauzolják el a tudásszomjas gyerkőcöket. Ezt a feladatgyűjteményt 5-7 éves gyermekek és szüleik számára ajánljuk, de emellett remekül hasznosítható óvodai és iskolai foglalkozásokon is. Változatos feladatokat tartalmaz a beszéd fejlesztéséhez, mesékkel, képekkel és egyéb területeket fejlesztő gyakorlatokkal kiegészítve. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják. Az ismeretlen kifejezéseket és a feladatgyűjteményben szereplő szavakat a szójegyzék tartalmazza.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top