KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Helyesírás, nyelvtan, Írás, olvasás, SNI Sajátos nevelési igény, Szövegértés>Pontról pontra, pontosan – Olvasást, írást, szövegértést segítő munkatankönyv 3-5. oszt. tanulók számára

Pontról pontra, pontosan – Olvasást, írást, szövegértést segítő munkatankönyv 3-5. oszt. tanulók számára

2210 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző olyan gyermekekkel foglalkozik, akik számára az olvasás, a szövegértés, a helyesírás és a nyelvtan tanulása jelent különösen nagy nehézséget. A Pontról pontra pontosan munkatankönyv feladatai fokozatosan felépített, analóg és komplex gyakorlatok, amelyek a magyar logopédia kiemelkedő képviselőjének, Meixner Ildikónak módszertani elgondolásai alapján készültek.

Leírás

A szerző olyan gyermekekkel foglalkozik, akik számára az írás, olvasás, a szövegértés, a helyesírás és a nyelvtan tanulása jelent különösen nagy nehézséget. A könyv feladatai fokozatosan felépített, analóg és komplex gyakorlatok, amelyek a magyar logopédia kiemelkedő képviselőjének, Meixner Ildikónak módszertani elgondolásai alapján készültek. A Pontról pontra pontosan munkatankönyv gondolkodtató feladatai segítik mind a tanító, a tanár és a fejlesztő szakember, mind pedig a család közös tanulását a gyermekkel.

További információk

Szerző

Tárnok Gitta

Kategóriák

Go to Top