KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Tapintós képes lottó fejlesztő játék – Farm Tactilo Loto

12990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Felfedező játék a tapintás érzékelés fejlesztéséhez.

Tapogasd ki a zsákban ugyanazt a formát, amire a rulettkeréken a nyíl mutat! Pörgesd meg a korongon a nyilat és csak a tapintásodra hagyatkozva keresd meg azokat a kedves kis figurákat a zsákban, amikre a nyíl rámutatott.
Ez a lényege a tapintós Tactilo Loto játéknak, de a sokrétű fejlesztő hatás ennél összetettebb. Egyrészt a gyermek gondolkodását serkenti, másrészt a lényegkiemlés képességét alapozza meg az által, hogy a kitapintott figura jellegzetességeiből kell következtetnie a kis játékosnak, hogy mi az amit a kezében tart.

Leírás

Tapogasd ki a zsákban ugyanazt a formát, amire a rulettkeréken a nyíl mutat!

Pörgesd meg a korongon a nyilat és csak a tapintásodra hagyatkozva keresd meg azokat a kedves kis figurákat a zsákban, amikre a nyíl rámutatott.

Ez a lényege a tapintós Tactilo Loto játéknak, de a sokrétű fejlesztő hatás ennél összetettebb. Egyrészt a gyermek gondolkodását serkenti, másrészt a lényegkiemlés képességét alapozza meg az által, hogy a kitapintott figura jellegzetességeiből kell következtetnie a kis játékosnak, hogy mi az amit a kezében tart. Gyakorlatilag ez a játék cselekvés közben fejleszti  és építi a majdani értőolvasás és a  logikus gondolkodás alapjait.

Tartalom: 1 db rulettkerék, amely 6 különböző témakört tartalmaz, 18 db  gumifigura

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top