KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Kommunikáció, Pedagógia, gyógypedagógia>Tanári segédlet a gépi írás könyvek használatához

Tanári segédlet a gépi írás könyvek használatához

Elfogyott

A „Tanári segédlet a gépi írás könyvek használatához” című kiadványban az első és második gépi írás könyv tananyagának feldolgozásához, időbeni ütemezéséhez nyújt segítséget. A kötetek a gépi írás tantárgy tanítását segítik mozgássérült tanulók számára.

Az első és második gépi írás könyv a számítógép sérülés specifikus használatában nyújt segítséget, a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodó gyakorló anyagokon keresztül.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 3595 Kategóriák: , Szerző: Kékesiné Janó Rozália

Leírás

A „Tanári segédlet a gépi írás könyvek használatához” című kiadványban az első és második gépi írás könyv tananyagának feldolgozásához, időbeni ütemezéséhez nyújt segítséget.

A kötetek a gépi írás tantárgy tanítását segítik mozgássérült tanulók számára. 

Az első és második gépi írás könyv a számítógép sérülés specifikus használatában nyújt segítséget, a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodó gyakorló anyagokon keresztül.

A leckék előtt fel van tüntetve a hatféle írásmód, amely a gyermekek diagnózisához, illetve mozgásállapotához igazodott. 

Az „Első gépi írás könyvem” 55 tananyaga tartalmazza a billentyűzet összes betűjét, helyesírási- és figyelemfejlesztő gyakorlatokat, idegen szavakat, mondatgyakorlatokat, valamint az előző leckék gyakorló anyagát, az öt-, illetve tízperces teljesítményméréseket. 

A „Második gépi írás könyvem” 68 leckéje címszavakban: az írásjelek, az arab és a római számok, mozaikszók, a keltezés, a postai nyomtatványok kitöltése, a levelezés története, latin bölcseletek, készségfejlesztő gyakorlatok, folyamatos teljesítménymérések.

További információk

Szerző

Kékesiné Janó Rozália

Kategóriák

Go to Top