KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, Matematikai előkészítő, Matematikai készség>Számolvasó – Fejlesztő feladatok a tanulási nehézségek megelőzésére 5-7 éveseknek

Számolvasó – Fejlesztő feladatok a tanulási nehézségek megelőzésére 5-7 éveseknek

Ft

Elfogyott

Elfogyott

Ajánljuk ezt a könyvet logopédusoknak, pedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak és szülőknek, akik fontosnak tartják, hogy a tanítványai, gyermekei minél könnyebben sajátítsák el azokat az ismereteket, amik az iskolában való, zökkenőmentes tanuláshoz elengedhetetlenül szükségesek. Ez a feladatgyűjtemény elsősorban nagycsoportos óvodásoknak készült, valamint olyan kisiskolásoknak, akiknek valami miatt nehezen megy a bejutás a számok világába. Az 1-3. fejezet gyakorlatai a diszlexia- veszélyeztetett gyerekeknek is hasznosak. Fejezetek: Térirányok; Oszlop-sor, Időbeni tájékozódás, számlálás; Kézképek, Számképek.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Ajánljuk ezt a könyvet logopédusoknak, pedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak és szülőknek, akik fontosnak tartják, hogy a tanítványai, gyermekei minél könnyebben sajátítsák el azokat az ismereteket, amik az iskolában való, zökkenőmentes tanuláshoz elengedhetetlenül szükségesek. Ez a feladatgyűjtemény elsősorban nagycsoportos óvodásoknak készült, valamint olyan kisiskolásoknak, akiknek valami miatt nehezen megy a bejutás a számok világába. Az 1-3. fejezet gyakorlatai a diszlexia- veszélyeztetett gyerekeknek is hasznosak. Egyszerűbb megelőzni egy probléma kialakulását még óvodában, mint kezelni azt az iskolában. Elkerülhetünk egy kudarcélményt, ha játékosan kicsit “előkésztíjük a terepet” az új ismeretek befogadására. Fejezetek: Térirányok; Oszlop-sor, Időbeni tájékozódás, számlálás; Kézképek, Számképek.

További információk

Szerző

Tamás Eszter

Kategóriák

Go to Top