KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok>Fülelj és rajzolj! 2. – Feladatlapok a gy-d, gy-ny, ty-cs, n-ny, valamint az l-j, j-r, l-r hangpárok differenciálásához

Fülelj és rajzolj! 2. – Feladatlapok a gy-d, gy-ny, ty-cs, n-ny, valamint az l-j, j-r, l-r hangpárok differenciálásához

935 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Fülelj és Rajzolj! három kötetében található játékos hangdifferenciáló feladatok logopédusoknak és tanítóknak egyaránt hasznosak.
A pösze foglalkozásokon a szenzoros, majd motoros differenciálást teszik érdekesebbé, és használhatjuk õket a diszlexia prevenciós terápia nyelvi készségeket fejlesztõ szakaszában is.
Az iskolák elsõ osztályaiban színesebbé, változatosabbá tehetjük a betûk tanítását a feladatlapok segítségével.
Ügyesíthetjük vele a tanulók beszédészlelését és hallásfigyelmét.
A megadott feladatokat kiegészíthetjük még egyéb, nyelvi készséget fejlesztõ feladatokkal. Mint fejlesztõ, színezõ könyv kellemes idõtöltést jelent minden egyes óvodás, kisiskolás gyermeknek, játékos, vidám idõtöltést nyújtva a logopédiai „órák” anyagának, vagy a betûk tanulásának gyakorlásához, a családi programokhoz.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2660 Kategóriák: , Szerző: Tamás Eszter

Leírás

A Fülelj és Rajzolj! három kötetében található játékos hangdifferenciáló feladatok logopédusoknak és tanítóknak egyaránt hasznosak. A pösze foglalkozásokon a szenzoros, majd motoros differenciálást teszik érdekesebbé, és használhatjuk õket a diszlexia prevenciós terápia nyelvi készségeket fejlesztõ szakaszában is. Az iskolák elsõ osztályaiban színesebbé, változatosabbá tehetjük a betûk tanítását a feladatlapok segítségével. Ügyesíthetjük vele a tanulók beszédészlelését és hallásfigyelmét. A megadott feladatokat kiegészíthetjük még egyéb, nyelvi készséget fejlesztõ feladatokkal pl.: színezd ki / karikázd be az állatok / jármûvek… képét, vagy egy megadott képet, ami pl. a hóember és a létra képe között van. Kérjük, hogy mondjanak mondatot a megtalált / nekik legjobban tetszõ képpel. Mint fejlesztõ, színezõ könyv kellemes idõtöltést jelent minden egyes óvodás, kisiskolás gyermeknek, játékos, vidám idõtöltést nyújtva a logopédiai „órák” anyagának, vagy a betûk tanulásának gyakorlásához, a családi programokhoz. Fülelj és rajzolj! 1. kötete: Feladatlapok a g-k, t-d, h-k, t-k, d-g hangpárok differenciálásához. Fülelj és rajzolj! 2. kötete: Feladatlapok a gy-d, gy-ny, ty-cs, n-ny, valamint az l-j, j-r, l-r hangpárok differenciálásához. Fülelj és rajzolj! 3. kötete: Feladatlapok a cs-c, cs-zs, cs-s, s-z, s-zs, sz-c, sz-s, sz-z, z-c hangpárok differenciálásához.

További információk

Szerző

Tamás Eszter

Kategóriák

Go to Top