Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, Matematikai készség>Számolás 4. – Matematika gyakorló füzet 100-as számkörben

Számolás 4. – Matematika gyakorló füzet 100-as számkörben

2470 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Számolás 4. matematikai gyakorlófüzet a számolási gondokkal küzdő gyermekek terápiájához, felzárkóztatásához és az otthoni gyakorláshoz nyújt segítséget: fejben számolás megsegítése és a százas számkör kialakítása. Azt a műveleti területet foglalja magában, amely a legtöbb problémát jelentheti gyermekeink, tanítványaink matematika tanulása során. Ez a számfogalmi terület a százas számkörben végzett fejben számolás, amellyel naponta találkozunk, használjuk és megfelelő számolás számolásfejlődés esetén szinte észrevétlen marad számunkra. Nem így történik azoknál a kisiskolás gyerekeknél, akiknél hiányos vagy elmaradó a matematikai fogalmak kialakulása. Ehhez nyújt segítséget a Számolás 4. kiadvány, amely a 100-as számkörbe vezeti be olvasóit. Számolástanításhoz és diszkalkulia terápiához is segítséget nyújt.

Leírás

A Számolás 4. matematikai gyakorlófüzet a számolási gondokkal küzdő gyermekek terápiájához, felzárkóztatásához és az otthoni gyakorláshoz nyújt segítséget. Azt a műveleti területet foglalja magában, amely a legtöbb problémát jelentheti gyermekeink, tanítványaink matematikatanulása során, amely a kapcsolódó diagnosztika egyik legfőbb mutatója, és nem utolsó sorban elengedhetetlenül szükséges a mindennapi élethez. Ez a számfogalmi terület a százas számkörben végzett fejben számolás, amellyel naponta találkozunk, használjuk és megfelelő számolás számolásfejlődés esetén szinte észrevétlen marad számunkra. Nem így történik azoknál a kisiskolás gyerekeknél, akiknél hiányos vagy elmaradó a matematikai fogalmak kialakulása. Ehhez nyújt segítséget a Számolás 4. kiadvány, amely a 100-as számkörbe vezeti be olvasóit.

További információk

Szerző

Tálas Józsefné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top