Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika>Számolás 3. – Matematikai gyakorló füzet 20-as számkörben

Számolás 3. – Matematikai gyakorló füzet 20-as számkörben

2645 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A tízesátlépés feltételezi a biztonságos tízes számfogalmi kört, a fejben végzett bontást, majd a sorrendiség figyelembevételével a tízesátlépés menetének megtartását. A Számolás 3. matematikai munkatankönyv apró lépésekben gyakoroltatja a húszas számkört, a fokozatok betartásával minden alkalommal ismétli a szükséges tudnivalókat. Diszkalkulia terápiához is használható.

Leírás

A Számolás 3. matematikai gyakorlófüzet a 20-as számkörben gyakorlati tapasztalatokra építve készíti elő a tízesátlépés értelmezését, elvégzését. A tízesátlépés feltételezi a biztonságos tízes számfogalmi kört, a fejben végzett bontást, majd a sorrendiség figyelembevételével a tízesátlépés menetének megtartását. Ez a matematikai gyakorlókönyv apró lépésekben, a fokozatok betartásával minden alkalommal ismétli a szükséges tudnivalókat. A megoldások menete analóg módon cselekedtető, segítve ezzel az emlékezetbe vésést. Diszkalkulia terápiához is használható.

További információk

Szerző

Tálas Józsefné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top