KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Nevelés, tanácsadás>Szülősuli Együtt játszunk! Együtt tanulunk! – Fejlesztőpedagógia szülőknek, nagyszülőknek, nevelőszülőknek

Szülősuli Együtt játszunk! Együtt tanulunk! – Fejlesztőpedagógia szülőknek, nagyszülőknek, nevelőszülőknek

1990 Ft 1790 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Szülősuli kiadvány kisgyermek kortól a nagyiskolás korig segíti az eligazodást az óvodai és iskolai elvárások világában, a pedagógiai szakszolgálatok intézményrendszerében. A legmodernebb pedagógiai elméleteket és eszközöket olyan foglalkozásötletekkel és tanácsokkal ötvözi a könyv, amelyeket generációk óta használunk a gyermeknevelésben, de napjainkban kissé feledébe merült ezek fontossága.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2381 Kategória: Címke: Szerző: Kocsis Gabriella

Leírás

Fejlesztőpedagógia szülőknek, nagyszülőknek, nevelőszülőknek.
A Szülősuli kiadvány kisgyermek kortól a nagyiskolás korig segíti az eligazodást az óvodai és iskolai elvárások világában, a pedagógiai szakszolgálatok intézményrendszerében. A szerző sok év gyakorlati tapasztalatát összegzi, és a leghatékonyabb pedagógiai eszköztárat teszi elérhetővé a családok számára. A legmodernebb pedagógiai elméleteket és eszközöket olyan foglalkozásötletekkel és tanácsokkal ötvözi a könyv, amelyeket generációk óta használunk a gyermeknevelésben, de napjainkban kissé feledébe merült ezek fontossága.

További információk

Szerző

Kocsis Gabriella

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top