Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Beszédkészség, szókincs, Együttműködés, kooperatív, Kommunikáció, Kommunikációs játékok>Sztorikocka Fantázia társasjáték – Kommunikációs, történetmesélős kockajáték

Sztorikocka Fantázia társasjáték – Kommunikációs, történetmesélős kockajáték

3790 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Össze tudod kapcsolni mind a kilenc képet egy kerek történetté? A szabály egyszerű: dobj a kockákkal! Találj ki egy történetet a képek alapján és mesélj szabadon! A sztori kocka kivételes játék, mivel nincs nyertese, a közös cél csupán egymás szórakoztatása. A Sztorikocka egy végtelen történet! 9 db kocka. Ajánlott: 6-99 éves kor.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Össze tudod kapcsolni mind a kilenc képet egy kerek történetté? A szabály egyszerű: dobj a kockákkal! Találj ki egy történetet a képek alapján és mesélj szabadon! A sztori kocka kivételes játék, mivel nincs nyertese, a közös cél csupán egymás szórakoztatása. A Sztorikocka egy végtelen történet! 9 db kocka. 6-99 éves kor.

A Sztorikocka Fantázia dobozban rejlő kockák néhányotoknak ismerősek lehetnek már, ugyanis az eddigi kilenckockásokkal ellentétben ez egyfajta „gyűjteményes” kiegészítő, amely a korábban önállóan megjelent Enchanted (elvarázsolt), Mythic (mitikus) és Medieval (középkor) kiegészítőket tartalmazza.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…