KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Gyakorlók, fejlesztők diákoknak, Kompetencia, Szövegértés>Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 6. osztály MK

Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 6. osztály MK

890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 6. osztályosok számára gyakorló füzetben az elbeszélő és magyarázó-értelmező szövegek között vannak rövidebb terjedelműek a még nem megfelelő olvasási és szövegértési képességű tanulók számára, így a differenciálás is könnyebben megoldható. Az aktualizált dokumentumszövegek a mindennapi élethez kapcsolódnak: kiállítás plakátja, ételrendelés szórólapja, autóbusz-menetrend, internetes meteorológiai előrejelzés. A feladatok változatosak, alkalmasak a hatékony szövegfeldolgozáshoz és a mindennapi életben hasznosítható szövegértéshez szükséges képességek fejlesztésére.

Cikkszám: MK-2474 Kategóriák: , , , Címkék: , , Szerző: Széplaki Erzsébet

Leírás

A Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 6. osztályos gyakorló füzetben a szövegek többsége változatlan tartalommal és kapcsolódó feladatokkal jelenik meg, az illusztrációk azonban újak. Az elbeszélő és magyarázó-értelmező szövegek között vannak rövidebb terjedelműek a még nem megfelelő olvasási és szövegértési képességű tanulók számára, így a differenciálás is könnyebben megoldható. Az aktualizált dokumentumszövegek a mindennapi élethez kapcsolódnak: kiállítás plakátja, ételrendelés szórólapja, autóbusz-menetrend, internetes meteorológiai előrejelzés. A feladatok változatosak, alkalmasak a hatékony szövegfeldolgozáshoz és a mindennapi életben hasznosítható szövegértéshez szükséges képességek fejlesztésére.

További információk

Szerző

Széplaki Erzsébet

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top