KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Gyakorlók, fejlesztők diákoknak, Kompetencia, Rejtvények, fejtörők, Szövegértés>Szövegértés Kompetenciafejlesztő füzet 7-8. évfolyam

Szövegértés Kompetenciafejlesztő füzet 7-8. évfolyam

970 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Szövegértés Kompetenciafejlesztő füzet 7-8. évfolyam című kiadvány célja a tanulók szövegértési kompetenciájának fejlesztése az országos kompetenciamérés feladattípusainak segítségével. A munkafüzetben szereplő szövegtípusok és a hozzájuk kapcsolódó feladatsorok nem az iskolai tananyaghoz, hanem a felnőtt élet kihívásaihoz kapcsolódnak. A kiadvány 19 szövegértési tesztet tartalmaz. A feladatok a diákoktól elvárt három képességre fókuszálnak: (1) az azonos információ visszakeresésére, (2) a szövegek általános megértésére és értelmezésére, valamint (3) azok értékelésére és a rájuk való reflektálásra.

A kiadvány tesztsorai lehetőséget teremtenek a tantermi és az otthoni munkára egyaránt.

Leírás

A Kompetenciafejlesztő füzet – Szövegértés 7-8. évfolyam című kiadvány célja a tanulók szövegértési kompetenciájának fejlesztése az országos kompetenciamérés feladattípusainak segítségével. A munkafüzetben szereplő szövegtípusok és a hozzájuk kapcsolódó feladatsorok nem az iskolai tananyaghoz, hanem a felnőtt élet kihívásaihoz kapcsolódnak. A kiadvány 19 szövegértési tesztet tartalmaz. A feladatok a diákoktól elvárt három képességre fókuszálnak: (1) az azonos információ visszakeresésére, (2) a szövegek általános megértésére és értelmezésére, valamint (3) azok értékelésére és a rájuk való reflektálásra.

A kiadvány tesztsorai lehetőséget teremtenek a tantermi és az otthoni munkára egyaránt.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top