KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Gyakorlók, fejlesztők diákoknak, Írás, olvasás>Szótagokra bontom – Írást, olvasást segítő munkafüzet kisiskolásoknak

Szótagokra bontom – Írást, olvasást segítő munkafüzet kisiskolásoknak

590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az írást, olvasást gyakorló munkafüzet célja, hogy a szótagolás és elválasztás témakörét a diákok minél sokszínűbb, minél változatosabb feladatok alkalmazásával dolgozzák fel. Mindez lehetőséget biztosít a szótagolási szabályok gyakorlati megtapasztalására, a megfigyelések önálló megfogalmazására. A fontosabb szótagolási szabályok nemcsak a gyakorlatokon keresztül, hanem szabályszerűen is meg vannak fogalmazva a munkafüzet hasábjain.

Leírás

A Szótagokra bontom írást, olvasást segítő munkafüzet célja, hogy a szótagolás és elválasztás témakörét a diákok minél sokszínűbb, minél változatosabb feladatok alkalmazásával dolgozzák fel. Mindez lehetőséget biztosít a szótagolási szabályok gyakorlati megtapasztalására, a megfigyelések önálló megfogalmazására. A fontosabb szótagolási szabályok nemcsak a gyakorlatokon keresztül, hanem szabályszerűen is meg vannak fogalmazva a munkafüzet hasábjain.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top