KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak, Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés, Sorrendiség, Téri tájékozódás>Szöszmi – Téri tájékozódást fejlesztő feladatok 5-7 éves óvodásoknak

Szöszmi – Téri tájékozódást fejlesztő feladatok 5-7 éves óvodásoknak

590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Szöszmi fejlesztő munkafüzet a Nagy Szöszmötölő kiegészítésére szolgál. Ajánljuk minden olyan gyermeknek, akiknél az adott képességterületen nehézség tapasztalható, vagy megerősítés, gyakorlás céljából oldják meg a munkafüzet feladatait.  A feladatok egy-egy képességterület fejlesztését szolgálják, biztosítva ezzel a felkészülést az iskolai életre. Ha minden nap fordítunk egy kis időt a gyakorlásra, elősegíthetjük a sikeres iskolába lépéshez szükséges fejlettségi szint megalapozását.

 

Leírás

A munkafüzet a Nagy Szöszmötölő kiegészítésére szolgál. Ajánljuk minden olyan gyermeknek, akiknél az adott képességterületen nehézség tapasztalható, vagy megerősítés, gyakorlás céljából oldják meg a munkafüzet feladatait. Ezt a játékos feladatgyűjteményt a felnőttek – szülő, nagyszülő – és a gyermekek közös időtöltéséhez készítettük el. Emellett az összeállításnál szem előtt tartottuk az 5-7 éves korosztály fejlődését, fejlesztését szolgáló gyakorlatok egybegyűjtését is egy adott képességterületen. Így a gyermek és a felnőtt az irányított tevékenységeken keresztül sok közös élményben részesülhet. A feladatok egy-egy képességterület fejlesztését szolgálják, biztosítva ezzel a felkészülést az iskolai életre. Ha mindennap fordítunk időt egy kis gyakorlásra, elősegíthetjük a sikeres iskolába lépéshez szükséges fejlettségi szint megalapozását az adott területen. Azoknak a gyerekeknek is hasznos lehet ez a feladatgyűjtemény, akik már elkezdték az iskolát.

A fejlesztő munkafüzet 5-7 éves, iskolába készülő óvodásoknak ajánlott.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top