Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok, Logopédia szakkönyvek>Szépen, érthetően, kulturáltan magyarul! – Beszédfejlesztő kézikönyv

Szépen, érthetően, kulturáltan magyarul! – Beszédfejlesztő kézikönyv

2005 Ft 1905 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A drámapedagógus Rácz Ferenc szerző Szépen, kulturáltan, érthetően magyarul című beszédfejlesztő könyvének célja, hogy a legkülönfélébb beszédhibákban szenvedők számára kínáljon gyakorlati feladatokat. Az általános beszédképzés művészi igényeire is figyelemmel állította össze munkáját, így oktatási segédanyagként az anyanyelvi neveléshez bármely intézménytípusban jó segítséget nyújthat. A légzéstől a hangképzésen át a beszédritmikáig az egyszerűbbektől a bonyolultabb gyakorlatokig rengeteg szó, szópár, mondat, majd irodalmi szöveg segíti a felhasználókat.

 

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A drámapedagógus Rácz Ferenc szerző Szépen, kulturáltan, érthetően magyarul című beszédfejlesztő könyvének célja, hogy a legkülönfélébb beszédhibákban szenvedők számára kínáljon gyakorlati feladatokat. Ugyanakkor az általános beszédképzés művészi igényeire is figyelemmel állította össze munkáját, amely így akár oktatási segédanyagként az anyanyelvi neveléshez bármely intézménytípusban jó segítséget nyújthat. A légzéstől a hangképzésen át a beszédritmikáig az egyszerűbbektől a bonyolultabb gyakorlatokig rengeteg szó, szópár, mondat, majd irodalmi szöveg segíti a felhasználókat.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…