KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok, Logopédia szakkönyvek>Szépen, érthetően, kulturáltan magyarul! – Beszédfejlesztő kézikönyv

Szépen, érthetően, kulturáltan magyarul! – Beszédfejlesztő kézikönyv

2200 Ft 1980 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A drámapedagógus Rácz Ferenc szerző Szépen, kulturáltan, érthetően magyarul című beszédfejlesztő könyvének célja, hogy a legkülönfélébb beszédhibákban szenvedők számára kínáljon gyakorlati feladatokat. Az általános beszédképzés művészi igényeire is figyelemmel állította össze munkáját, így oktatási segédanyagként az anyanyelvi neveléshez bármely intézménytípusban jó segítséget nyújthat. A légzéstől a hangképzésen át a beszédritmikáig az egyszerűbbektől a bonyolultabb gyakorlatokig rengeteg szó, szópár, mondat, majd irodalmi szöveg segíti a felhasználókat.

 

Leírás

A drámapedagógus Rácz Ferenc szerző Szépen, kulturáltan, érthetően magyarul című beszédfejlesztő könyvének célja, hogy a legkülönfélébb beszédhibákban szenvedők számára kínáljon gyakorlati feladatokat. Ugyanakkor az általános beszédképzés művészi igényeire is figyelemmel állította össze munkáját, amely így akár oktatási segédanyagként az anyanyelvi neveléshez bármely intézménytípusban jó segítséget nyújthat. A légzéstől a hangképzésen át a beszédritmikáig az egyszerűbbektől a bonyolultabb gyakorlatokig rengeteg szó, szópár, mondat, majd irodalmi szöveg segíti a felhasználókat.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top