Főoldal>Anyanyelv, beszédkészség fejlesztese, Beszédértés, beszédfejlesztés, Óvodai előkészítő>Szépen beszélő kiskakas – Anyanyelvi fejlesztő munkafüzet 2-3 éveseknek

Szépen beszélő kiskakas – Anyanyelvi fejlesztő munkafüzet 2-3 éveseknek

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Szépen beszélő kiskakas anyanyelvi gyakorlófüzet nagyon sok betűfelismerő, formafelismerő feladatot tartalmaz. Mivel formájuk miatt a nagybetűket ismerik meg leghamarabb a gyerekek, ezért a betűelemek, betűk felismerésére sok gyakorlási lehetőséget találnak. A betűk tanulását készítik elő a hangutánzó játékok, amit a gyerekek nagy örömmel játszanak. Ezek mind-mind olyan lehetőségek, amelyek az otthoni környezetben is adódnak, és ha szülőként odafigyelnek rá, sikeresen tudnak bekapcsolódni a gyermek játékába, fejlesztésébe.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A zökkenőmentes iskolakezdés, az iskolai tanulmányok sikerességét nagyban befolyásolja a nyelv és beszédkészség, a kommunikáció fejlettsége. Az anyanyelv az első nyelv, amit a gyermek megtanul. Az anyanyelv iránti szeretetet ebben a korban lehet megalapozni, az első mondókák, versek bűvöletében, melyek a művészeti nevelés csírái.
Az anyanyelvi gyakorlófüzet nagyon sok betűfelismerő, formafelismerő feladatot tartalmaz. Mivel formájuk miatt a nagybetűket ismerik meg leghamarabb a gyerekek, ezért a betűelemek, betűk felismerésére sok gyakorlási lehetőséget találnak. A betűk tanulását készítik elő a hangutánzó játékok, amit a gyerekek nagy örömmel játszanak. Ezek mind-mind olyan lehetőségek, amelyek az otthoni környezetben is adódnak, és ha szülőként odafigyelnek rá, sikeresen tudnak bekapcsolódni a gyermek játékába, fejlesztésébe.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top