Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit

Szenzoros Integrációs terápia mint dialógus

2700 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző gyermekterápiás munkáját a szülőkonzultációk, valamint az enyhe magatartási problémáktól a súlyos autisztikus magatartásig terjedő észlelési zavarban szenvedő gyermekek saját dialógusos eljárása, a szenzoros integrációs módszer jellemzi. Példákkal szemlélteti az emberi fejlődés sokrétű összefüggéseit, ugyanakkor értékes ötleteket és gondolatokat ad ezek önálló, egyedi értelmezéséhez. Játékos, kreatív módon mutatja be, hogy természet adta képességeink és érzékszerveink, valamint a szenzoros integrációs módszer segítségével hogyan tudunk növekedni, fejlődni és tanulni. Mindehhez bizonyos feltételekre van szükség. Briliáns módon mutatja be a dialógus jelentőségét és fontosságát a mindennapi és a terápiás tevékenységekben.

Cikkszám: 3545 Kategóriák: , , Szerző: Ulla Kiesling

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ulla Kiesling (testnevelőtanár, mozgásterapeuta, szenzoros integrációs terapeuta, Feldenkrais-tanár, reiki-terapeuta) több mint 30 éve tanítja és gyakorolja a mozgásterápia, mozgáspedagógia különféle módszereit Németországban és külföldön. Gyermekterápiás munkáját a szülőkonzultációk, valamint az enyhe magatartási problémáktól a súlyos autisztikus magatartásig terjedő észlelési zavarban szenvedő gyermekek saját dialógusos eljárása, a szenzoros integrációs módszer jellemzi.
A szerző mindenki számára könnyen érthetően és gyakorlatközpontúan mutatja be ezt az önmagában véve bonyolult szakterületet. („Ha sikerül a bonyolultat, amely mindennek alapjául szolgál, egyszerűvé redukálni, akkor egyszerűnek láthatjuk a bonyolultat.” Ulrich Schaffer) Példákkal szemlélteti az emberi fejlődés sokrétű összefüggéseit, ugyanakkor értékes ötleteket és gondolatokat ad ezek önálló, egyedi értelmezéséhez. Játékos, kreatív módon mutatja be, hogy természet adta képességeink és érzékszerveink, valamint a szenzoros integrációs módszer segítségével hogyan tudunk növekedni, fejlődni és tanulni. Mindehhez bizonyos feltételekre van szükség. Briliáns módon mutatja be a dialógus jelentőségét és fontosságát a mindennapi és a terápiás tevékenységekben.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Ulla Kiesling