KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Korai fejlesztés, Pedagógia, gyógypedagógia>Apró lépések – Korai fejlesztő program lassabban fejlődő gyermekek és szüleik számára

Apró lépések – Korai fejlesztő program lassabban fejlődő gyermekek és szüleik számára

5490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A korai fejlődés kicsi előrelépései óriási jelentőségűek lehetnek. Gyakran nagy erőfeszítések árán születnek meg, testi és lelki téren egyaránt. Gyakran a pici kéz és láb is nehezen mozdul, de még gyakrabban elégtelen az értelmi, érzelmi és kommunikációs érés. Ebben segíthet sokat a korai fejlesztés sokféle rendszere, módszere, köztük különösen ez a program. Az Apró lépések – Korai fejlesztő program lassabban fejlődő gyermekek és szüleik számára című könyv fő fejezetei: Kommunikációs és nyelvi készségek; Nagymozgás-készségek; Finommozgás- és kognitív készségek; Önellátás és szociális készségek.

Cikkszám: KOFE1765 Kategóriák: , Szerző: Szelényi Marianna

Leírás

A korai fejlődés kicsi előrelépései óriási jelentőségűek lehetnek. Gyakran nagy erőfeszítések árán születnek meg, testi és lelki téren egyaránt. Gyakran a pici kéz és láb is nehezen mozdul, de még gyakrabban elégtelen az értelmi, érzelmi és kommunikációs érés. Ebben segíthet sokat a korai fejlesztés sokféle rendszere, módszere, köztük különösen ez a program, amelyben felkészült szakemberek és szülők közösen dolgoznak az apró lépésekért, amelyek azonban oly nagy örömet okoznak. Jó, hogy ez a módszertani szakmunka most széles körben hozzáférhetővé válik. Az Apró lépések könyv fő fejezetei: Kommunikációs és nyelvi készségek; Nagymozgás-készségek; Finommozgás- és kognitív készségek; Önellátás és szociális készségek.

További információk

Szerző

Szelényi Marianna

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top