Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Képességfejlesztés>(R)észképességek I. – Gyakorlófeladatok 8 éves kortól

(R)észképességek I. – Gyakorlófeladatok 8 éves kortól

2260 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A kétkötetes könyv azoknak a képességeknek, részterületeknek a fejlesztését tűzi ki célul, amelyek általában sérültek vagy nem kellően fejlettek az olvasás-írás gondokkal küzdő gyermekeknél. A pedagógus kollégáknak és a szülőknek kíván a Részképességek gyakorlókönyv segíteni a fejlesztendő képességek összefoglalásával: vizuális differenciáló készség és figyelem, szemmozgás-koordináció, vizuális szeriális készség, alak-háttér megkülönböztetése, vizuális emlékezet, térbeli és síkbeli tájékozódás, hallási differenciál készség, auditív, verbális emlékezet, beszéd és szövegértés, auditív szeriális készségek.

Leírás

A kétkötetes (R)észképességek gyakorlókönyv azoknak a képességeknek, részterületeknek a fejlesztését tűzi ki célul, amelyek általában sérültek vagy nem kellően fejlettek az olvasás-írás gondokkal küzdő gyermekeknél. A pedagógus kollégáknak és a szülőknek kíván a könyv segíteni a fejlesztendő képességek összefoglalásával: vizuális differenciáló készség és figyelem, szemmozgás-koordináció, vizuális szeriális készség, alak-háttér megkülönböztetése, vizuális emlékezet, térbeli és síkbeli tájékozódás, hallási differenciál készség, auditív, verbális emlékezet, beszéd és szövegértés, auditív szeriális készségek.

További információk

Szerző

Székely Balázsné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top