Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Képességfejlesztés>Nebuló 1. munkafüzet – Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolások számára

Nebuló 1. munkafüzet – Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolások számára

A Nebuló képességfejlesztő játékos feladatgyűjtemény sorozat, melynek 1-4. kötete lehetőséget biztosít a téri irányok gyakorlására, hangok felismerésére, segíti a pontos megfigyelést, a helyes gondolkodást, a szókincs bővítését, alkalmas a kézügyesség fejlesztésére. Mindezek a képességek elengedhetetlenül szükségesek az olvasás-írás elsajátításához.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Nebuló képességfejlesztő játékos feladatgyűjtemény sorozat, melynek 1-4. kötete lehetőséget biztosít a téri irányok gyakorlására, hangok felismerésére, segíti a pontos megfigyelést, a helyes gondolkodást, a szókincs bővítését, alkalmas a kézügyesség fejlesztésére. Mindezek a képességek elengedhetetlenül szükségesek az olvasás-írás elsajátításához. A feladatgyűjtemény már 5 éves kortól ajánlható, de jó segédeszköz a nehézségek leküzdésében az 1-2. osztályos tanulók számára is.

A Nebuló munkafüzethez kapcsolódóan ajánljuk a Tanulásmódszertan tanítóknak és A tanulási zavarok korrekciója tanítói módszertani kiadványokat is.

További információk

Szerző

Szautner Jánosné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top