Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Képességfejlesztés>Nebuló munkafüzet 1. – Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolások számára

Nebuló munkafüzet 1. – Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolások számára

1050 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Nebuló képességfejlesztõ játékos feladatgyûjtemény sorozat, melynek I-IV. kötete lehetõséget biztosít a téri irányok gyakorlására, hangok felismerésére, segíti a pontos megfigyelést, a helyes gondolkodást, a szókincs bõvítését, alkalmas a kézügyesség fejlesztésére. Mindezek a képességek elengedhetetlenül szükségesek az olvasás-írás elsajátításához.

Cikkszám: 407 Kategóriák: , Szerző: Szautner Jánosné

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Nebuló képességfejlesztõ játékos feladatgyûjtemény sorozat, melynek I-IV. kötete lehetõséget biztosít a téri irányok gyakorlására, hangok felismerésére, segíti a pontos megfigyelést, a helyes gondolkodást, a szókincs bõvítését, alkalmas a kézügyesség fejlesztésére. Mindezek a képességek elengedhetetlenül szükségesek az olvasás-írás elsajátításához. A feladatgyûjtemény már 5 éves kortól ajánlható, de jó segédeszköz a nehézségek leküzdésében az 1-2. osztályos tanulók számára is.

A Nebuló munkafüzethez kapcsolódóan ajánljuk a Tanulásmódszertan tanítóknak és A tanulási zavarok korrekciója tanítói módszertani kiadványokat is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Szautner Jánosné

Érdekelhetnek még…