KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Helyesírás, nyelvtan>Szarvasné Tóth Bernadett: Helyesírást, olvasást fejlesztõ segédkönyv

Szarvasné Tóth Bernadett: Helyesírást, olvasást fejlesztõ segédkönyv

Elfogyott

Felsõ tagozatos, elsõsorban diszlexiás, diszgráfiás gyerekeknek, mindennapi gyakorláshoz ajánlott. vannak a beszéddel, olvasással és írással, különösen nehéz a szavak pontos leírása. Szükségük van – a helyesírási szabályok tudatosítása mellett – egy-egy szó többszöri leírására. Az írott szövegben is kell a szóképes tapasztalat ahhoz, hogy az íráskép pontosan rögzüljön. Ebben az aprólékos munkában segíthet ez a könyv, mely elsõsorban a felsõ tagozatos gyermekeknek készült. A helyesírás fejlesztése mellett a diszlexia és diszgráfia terápiában is hasznos segítség lehet a betû, szótag és mondatszintézisek használata.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Felsõ tagozatos, elsõsorban diszlexiás, diszgráfiás gyerekeknek, mindennapi gyakorláshoz ajánlott. Azoknak a gyerekeknek, akiknek nehézségeik vannak a beszéddel, olvasással és írással, különösen nehéz a szavak pontos leírása. Szükségük van – a helyesírási szabályok tudatosítása mellett – egy-egy szó többszöri leírására. Az írott szövegben is kell a szóképes tapasztalat ahhoz, hogy az íráskép pontosan rögzüljön. Ebben az aprólékos munkában segíthet ez a könyv, mely elsõsorban a felsõ tagozatos gyermekeknek készült. A helyesírás fejlesztése mellett a diszlexia és diszgráfia terápiában is hasznos segítség lehet a betû, szótag és mondatszintézisek használata.

Kategóriák

Go to Top