Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok>Számok, mennyiségek 1-10-ig, képkártyával – Képességfejlesztő eszköz (MD-DV20720)

Számok, mennyiségek 1-10-ig, képkártyával – Képességfejlesztő eszköz (MD-DV20720)

5980 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Számolás fejlesztése képkártyák segítségével. Asszociációs játék, mely segít abban, hogy a gyermekek könnyen, játékos formában sajátítsák el a legalapvetőbb általános iskolai ismereteket. A játék 24 db kártyából áll, melyek többféle asszociációt keltenek. A gyermekek először megnézik a kártya bal oldalán látható ábrát, majd kiválasztanak egyet a mellette található hátom lehetőség közül és egy csúsztatható műanyag kerettel megjelölik azt. A kártya hátoldalán a helyes megoldás ellenőrizhető.

Cikkszám: 2360 Kategória:

Leírás

<p style="text-align: justify;">Számolás fejlesztése képkártyák segítségével. Asszociációs játék, mely segít abban, hogy a gyermekek könnyen, játékos formában sajátítsák el a legalapvetőbb általános iskolai ismereteket. A játék 24 db kártyából áll, melyek többféle asszociációt keltenek. A gyermekek először megnézik a kártya bal oldalán látható ábrát, majd kiválasztanak egyet a mellette található hátom lehetőség közül és egy csúsztatható műanyag kerettel megjelölik azt. A kártya hátoldalán a helyes megoldás ellenőrizhető.</p>

Kategóriák

Go to Top