KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Matematikai előkészítő, Óvodai előkészítő>Számkígyó Számolást fejlesztő munkafüzet 2-3 éveseknek

Számkígyó Számolást fejlesztő munkafüzet 2-3 éveseknek

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Számolás 1-től 10-ig vidáman és könnyen óvodásoknak. A Számkígyó számolást fejlesztő munkafüzetet azoknak a szülőknek ajánljuk, akik segíteni szeretnének gyermeküknek a számolás világában eligazodni. Ebben a foglalkoztatóban olyan feladatok találhatóak, melyek a matematika megtanulásához szükséges területek fejlesztését szolgálja 1-től 10-ig tartó számkörben.  Bízunk abban, hogy kötetünkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat!

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Számkígyó számolást fejlesztő munkafüzetet azoknak a szülőknek ajánljuk, akik segíteni szeretnének gyermeküknek a számolás világában eligazodni. Ebben a foglalkoztatóban olyan feladatok találhatóak, melyek a matematika megtanulásához szükséges területek fejlesztését szolgálja 1-től 10-ig tartó számkörben. A megfelelő alapozással elkerülhető a kudarcélmény, mely kialakulásával még jobban eltávolítja a lurkókat a számolás világától. Bízunk abban, hogy kötetünkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat!

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top