KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Sikeres magyar diszlexiások – Interjúkötet

2990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Sikeres magyar diszlexiások interjúkötet 14 sikeres magyar diszlexiással, olvasási zavarral küzdő, valamint 4 édesanyával készített riportanyag, mellyel szeretnének hitet és erőt adni a hazánkban is nagy számban élő, az iskolai éveikben, tanulmányi teljesítményükben legtöbbször alulteljesítő fiataloknak és családoknak. A kötetben sokszor drámai őszinteséggel vall iskolai emlékeiről, majd sikeres felnőtt életútja megküzdéseiről többek közt világbajnok és József Attila díjas író; sikeres fiatal vállalkozó és frissdiplomás gyógypedagógus; neves operaénekes és extrémsportoló; egyetemi oktató és tudományos kutató; sikeres újságíró és jégakrobata. Felidézik emlékeiket olyan édesanyák is, akik a család ellátása és a munkába járás mellett gyakran erejüket nem kímélve álltak gyermekük mellett, tanultak együtt, amíg csak szükség volt arra. ..

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Sikeres magyar diszlexiások interjúkötet 14 sikeres magyar diszlexiással, olvasási zavarral küzdő, valamint 4 édesanyával készített riportanyag, mellyel szeretnének hitet és erőt adni a hazánkban is nagy számban élő, az iskolai éveikben, tanulmányi teljesítményükben legtöbbször alulteljesítő fiataloknak és családoknak. A kötetben sokszor drámai őszinteséggel vall iskolai emlékeiről, a tanulási nehézségekről, majd sikeres felnőtt életútja megküzdéseiről többek közt világbajnok és József Attila díjas író; sikeres fiatal vállalkozó és frissdiplomás gyógypedagógus; neves operaénekes és extrémsportoló; egyetemi oktató és tudományos kutató; sikeres újságíró és jégakrobata. Felidézik emlékeiket olyan édesanyák is, akik a család ellátása és a munkába járás mellett gyakran erejüket nem kímélve álltak gyermekük mellett, tanultak együtt, amíg csak szükség volt arra. ..

“Mind a magán-, mind a szakmai életem a diszes emberek között és értük telt. Ez a kötet tisztelgés előttük, az extra erőfeszítéseikért, küzdeni tudásukért, helytállásukért. Szeretném, ha a tartalma célba érne az olvasóknál: érdemes tenni és küzdeni álmaink megvalósításáért.” Horgas Tamásné

 

További információk

Szerző

Horgas Tamásné

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top