KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Tesztek>A térszemlélet – A vizuális-téri képességek pszichológiája, fejlődése, fejlesztése és mérése

A térszemlélet – A vizuális-téri képességek pszichológiája, fejlődése, fejlesztése és mérése

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A bevezetõ fejezetek részletezik a téri feladatok tényezõit és típusait, bemutatja az eljárásokat, modelleket, teszteket. A könyv további részei gyakorlati jellegûek: tájékoztatást adnak a térszemlélet mérésére alkalmas tesztekkel és fejlesztési eljárásokkal végzett hazai pedagógiai vizsgálatok, fejlesztési kísérletek tapasztalatait és hozzáférhetõvé teszi ezek eszközeit.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1421 Kategóriák: , Szerző: Gulyás J., Kárpáti A., Séra L.

Leírás

A térszemlélettel foglalkozó könyv célja a vizuális-téri képességgel (térszemlélettel) kapcsolatos elméleti és gyakorlati kérdések bemutatása. A bevezetõ fejezetek részletezik a téri feladatok tényezõit és típusait, bemutatja az eljárásokat, modelleket, teszteket. A könyv további részei gyakorlati jellegûek: tájékoztatást adnak a térszemlélet mérésére alkalmas tesztekkel és fejlesztési eljárásokkal végzett hazai pedagógiai vizsgálatok, fejlesztési kísérletek tapasztalatait és hozzáférhetõvé teszi ezek eszközeit.

További információk

Szerző

Gulyás J., Kárpáti A., Séra L.

Kategóriák

Go to Top