KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pszichológia, Tesztek>SCID-5-CV Klinikai változat – Strukturált Klinikai Interjú a DSM-5 Személyiségzavarok Vizsgálatára

SCID-5-CV Klinikai változat – Strukturált Klinikai Interjú a DSM-5 Személyiségzavarok Vizsgálatára

5000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A SCID-5-CV lépésről lépésre segít a klinikusoknak a DSM-5 diagnózisainak felállításában, segítséget nyújtva az egyes diagnosztikus kritériumok vizsgálatában és értékelésében. A SCID-5-CV a klinikumban előforduló DSM-5 diagnózisok legnagyobb részét lefedi, és többféle módon alkalmazható, az egyes betegek vagy betegpopulációk vizsgálatára éppúgy, mint a klinikusok és hallgatók diagnosztikus interjú készségeinek fejlesztésére.

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: ORD3414 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Nussbaum

Leírás

A SCID-5-CV lépésről lépésre segít a klinikusoknak a DSM-5 diagnózisainak felállításában, segítséget nyújtva az egyes diagnosztikus kritériumok vizsgálatában és értékelésében. A SCID-5-CV  a Strukturált Klinikai Interjú a DSM-5 Személyiségzavarok Vizsgálatára a klinikumban előforduló DSM-5 diagnózisok legnagyobb részét lefedi, és többféle módon alkalmazható, az egyes betegek vagy betegpopulációk vizsgálatára éppúgy, mint a klinikusok és hallgatók diagnosztikus interjú készségeinek fejlesztésére.

 

További információk

Szerző

Nussbaum

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top