KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás>Schwalmné Navratil Katalin: Szóbarát – Beszéd, olvasás, írás gyakorlókönyv 7-12 éveseknek

Schwalmné Navratil Katalin: Szóbarát – Beszéd, olvasás, írás gyakorlókönyv 7-12 éveseknek

Elfogyott

A logopédiai szemléletû munkatankönyv elsõdleges célja az olvasás és az írás gyakorlása mellett a szókincs fejlesztése. A gyakorlókönyv elsõsorban azoknak a lassabban haladó kisiskolásoknak ajánlott, akik még nehezen olvasnak, vagy írási nehézségekkel küzdenek, de a jól olvasó gyerekek is találhatnak a kötetben érdekes meséket, feladatokat, amelyek fejlesztik nyelvi készségeiket.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A logopédiai szemléletû munkatankönyv elsõdleges célja az olvasás és az írás gyakorlása mellett a szókincs fejlesztése. Legyenek a gyermekek szóbarátok is, ismerkedjenek meg sok új szóval, s mondják, írják, olvassák azokat. A gyakorlókönyv elsõsorban azoknak a lassabban haladó kisiskolásoknak ajánlott, akik még nehezen olvasnak, vagy írási nehézségekkel küzdenek, de a jól olvasó gyerekek is találhatnak a kötetben érdekes meséket, feladatokat, amelyek fejlesztik nyelvi készségeiket.

Kategóriák

Go to Top