KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Logika, Matematika, Matematikai készség, Rejtvények, fejtörők>Fejlesztő fejtörő – Matematikai feladatgyűjtemény 8-12 éveseknek

Fejlesztő fejtörő – Matematikai feladatgyűjtemény 8-12 éveseknek

2280 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Fejlesztő fejtörő matematikai feladatgyűjtemény a kezdő és alapozó szakaszban tanuló 8-12 éves gyerekeknek készült. Célja a gyerekek készségeinek és képességeinek kialakítása, bővítése, átfogó és összetett fejlesztése. Az egyik kulcskompetencia az anyanyelvi kommunikáció, kiemelt fejlesztési területe a szövegértés, ezt a szöveges logikai, matematikai feladatok módszeres megoldása során segíti. A kiadvány ismeretanyaga nem lépi túl az alsó tagozaton elsajátítandókat, éppen azért, hogy a nem szakrendszerű oktatás keretein belüli feldolgozása a fontos matematikai kompetenciák megerősítésére alkalmas legyen. A feladatgyűjtemény a feladatokat tematikusan tartalmazza, a könyv végén a megoldásokkal.

Cikkszám: MK4123 Kategóriák: , , , Címkék: , Szerző: Scherlein Márta

Leírás

A Fejlesztő fejtörő matematikai feladatgyűjtemény a kezdő és alapozó szakaszban tanuló 8-12 éves gyerekeknek készült. Célja a gyerekek készségeinek és képességeinek kialakítása, bővítése, átfogó és összetett fejlesztése. Az egyik kulcskompetencia az anyanyelvi kommunikáció, kiemelt fejlesztési területe a szövegértés, ezt a szöveges logikai, matematikai feladatok módszeres megoldása során segíti. A Fejlesztő fejtörő matematikai feladatgyűjtemény ismeretanyaga nem lépi túl az alsó tagozaton elsajátítandókat, éppen azért, hogy a nem szakrendszerű oktatás keretein belüli feldolgozása a fontos matematikai kompetenciák megerősítésére alkalmas legyen. A Fejlesztő fejtörő feladatgyűjtemény a feladatokat tematikusan tartalmazza, a könyv végén a megoldásokkal.

További információk

Szerző

Scherlein Márta

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top